Ris & Ros

Kafé Tangenten

Vi ønsker hele tiden å forbedre oss
for å kunne gi best service for våre gjester.
Derfor vil vi gjerne høre din mening,
både ris & ros og ideer til forbedringer.

Takk og velkommen igjen!


14 kommentarer om “Ris & Ros

 1. Vi bestilte konfirmasjonsbuffet og var strålende fornøyd med maten og servicen! Buffeen var helt nydelig, både i smak og utseende. Variert og noe for alle. 🙂

  Liker

 2. Vi brukte Kafe Tangenten i vårt bryllup i august og er veldig fornøyde med både mat og service. De er imøtekommende og fleksible i forhold til meny og serverer i tillegg veldig god mat. Kan varmt rekommandere Kafe Tangenten.

  Liker

 3. Nydelig mix av spansk og asiatisk tapas til vår konfirmasjon. Og tipp topp service! Og rause porsjoner. Vi var veldig nær himmelen.

  Liker

 4. Kafe Tangenten stod for tilberedning og servering av grillbuffet til vårt bryllup på Nesoddtangen gård i august med 65 gjester til bords. De stilte med telt, grill og personale, stilig kledd i hvite kokkeuniformer. Det var veldig vellykket, velsmakende og tilstrekkelig med mat, og hyggelige folk. Imøtekommende under planleggingen av festen, og fleksible når det gjaldt løsninger for plassering og rigging på stedet. Vi gir dere våre varmeste anbefalinger!

  Liker

 5. Vi benyttet Cafe Tangenten for å leie glass, servise og utstyr ifm et bursdagsselskap. Helt strålende service hvor alle mine behov ble godt ivaretatt. Vi leide også serveringshjelp som ble utført helt prikkfritt. Vi er strålende fornøyd. Takk for all hjelp:-) PS: Vi ble anbefalt et Oslo firma da vi først henvendte oss til en lokal konkurrent av Cafe Tangenten for å leie utstyr. Det er skremmende og utrolig lite hyggelig gjort, både ovenfor Cafe Tangenten og ikke minst meg som kunde som da måtte ha betalt i dyre dommer for frakt av utstyr t/r Oslo. Full skjerpings til konkurrenten!!

  Liker

 6. Nesodden Frivilligsentral har bestilt mat fra Kafé Tangenten mange ganger, sist torsdag 8.desember julemeny til 80 persner. Som vanlig nydelig mat! Vi har opplevd de ansatte, med Ömer i spissen, som meget dyltige, pålitelige, hjelpsomme og fleksible. Vår neste bestilling er pinnekjøtt til Julaften på Ekelund.

  Liker

 7. Vi bestilte tyrkiske småretter og tapas til Julebord og vi var veldig fornøyd. Presist levert og lekkert dandert. Noen av oss kunne gjerne ha sett at det var litt sterkere krydret (mer chili/hvitløk
  Alt i alt en meget god opplevelse med mat fra Kafe Tangenten.

  Liker

 8. We managed to organize our wedding party with the help of Kafe Tangenten. They served us really a brilliant scope of delicious food, including grilling and decoration. Was really impressed. Will suggest to everyone.

  Liker

Si din mening.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s